Brief aan jou

Brief aan jou

Lieve jij,

Ik moest vandaag weer aan je denken. Hoe graag je je droom wilt verwezenlijken. Hoe graag je andere mensen helpen in hun groei en bewustwording. Je droomt hier al heel lang van. Je hebt een paar mooie trainingen gevolgd en een super opleiding. En dan?

Wat houdt je nog tegen? Waarom lukt het niet?

Ik ken jouw geworstel. Ik had meer dan 20 jaar geleden mijn eerste praktijk-je. Ik wilde ook graag mensen helpen. Er kwamen er twee, drie misschien en ze kwamen één of twee keer.

Ik ging een aantal jaren een nieuwe opleiding volgen die misschien nog wel beter bij me paste. Ik was inmiddels gaan samenwonen en we hadden een kamertje over in ons huis. Er kwamen weer een paar klanten. Ik voelde me opgelaten, want sommigen hadden al van alles geprobeerd voordat ze bij mij kwamen. Ik voelde druk. Ik moest dit goed doen. Als de sessie voorbij was, was ik altijd blij dat ze weer weggingen. Ik was er niet echt bij, ik was vooral bezig met het Goed te willen doen. En daar liep ik op leeg.

Ik werd zwanger en we hadden het kamertje nodig voor de babyspullen (de baby zelf sliep daar niet, maar dat is een ander verhaal ). Ik was blij dat ik nu geen praktijkruimte meer had. Ik was gewoon blij dat dit niet meer hoefde.

Toen de kinderen (er kwam er nog eentje) groter waren lonkte er weer een nieuwe opleiding. Geweldig! Deze leek nog makkelijker dan de vorige. Ik moest op een gegeven moment 20 behandelingen geven als onderdeel van de certificering. Die gaf ik gratis en ik kwam zodoende makkelijk aan cliënten.

Ik haalde mijn certificaat en kon aan de slag. Er kwamen weer één of twee klanten. En weer was ik blij als ze weer weggingen.

Lang verhaal kort. Ik blokkeerde ergens en ik had geen idee. Ja, ik vond het spannend om geld te vragen, ik vond het spannend om mezelf waar te maken, ik was bang om door de mand te vallen en dat mensen zouden zien dat ik er niks van kon.

Inmiddels ben ik mijn monsters in de ogen gaan kijken en heb ik coaching gevraagd op deze dingen. Ik heb mijn issues kunnen helen. Ik begrijp door dit hele proces als geen ander waar jij tegenaan loopt.

Het goede nieuws is dat ik nu weet waar jij mee geholpen bent, namelijk met 1-op-1 coaching! Dat betekent dat ik je wekelijks of tweewekelijks ga zien en samen met jou ga kijken waar jij tegenaan loopt en welke stappen voor jou belangrijk zijn. We gaan jouw monsters aankijken en bezweren en we gaan natuurlijk ook jouw successen en succesjes vieren.

Ik heb hiervoor een prachtig traject dat helemaal op jou op maat wordt gemaakt.

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op: https://saskiakuiling.com/contact/

Liefs,

Saskia

✨
🙏
0 0 votes
Artikel waardering
Abonneren
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll naar boven
Stel hier je vraag