Traject Sta Stevig in je Praktijk

Heb jij een eigen bewustwordingspraktijk of wil je graag je praktijk opzetten? En wil je zo snel mogelijk al je hindernissen tackelen? 
Waar kun je zoal mee bezig?

Saskia - Gratis Ebooks

Persoonlijke begeleiding

De meerwaarde van dit traject zit ‘m in de persoonlijke begeleiding. Hierdoor is de kans vele malen groter dat je je doel bereikt dan bij een online training. Vooral als het even tegen zit, kun je neigen naar afhaken. Ik ben er dan om je te helpen op je spoor te blijven.

Het gaat echt om JOU in dit traject. Je gaat ontdekken wat bij jou past. Je gaat voelen met je hart in plaats van oplossingen bedenken met je hoofd. Je gaat steeds meer vertrouwen dat het goed is om dingen te doen waar je blij van wordt. In plaats van je te laten leiden door stemmetjes die zeggen dat er brood op de plank moet. En je daar hard voor moet werken.
We gaan samen ontdekken wat voor jou het beste werkt!

Tussen de sessies kunnen we app-contact hebben en krijg je huiswerkopdrachten op maat. Ik houd je aan de lijn door je wekelijks te vragen hoe het met je gaat en waar je mee bezig bent.

Wat anderen over mij zeggen

Saskia vind ik een toffe coach. Omdat ze ruimte in zichzelf heeft kan ze ook ruimte geven. Omdat ze kan meeleven, kan ze met je meebewegen. Ze kan je helpen een goed gevoel te krijgen over jezelf, mocht je dit nog niet hebben. Ze is aards maar ook luchtig en licht van geest. Ik zeg: gaan.
Hanna’Floor

 

Past dit bij jou?

Saskia Sta Stevig in je Praktijk
Scroll naar boven
Stel hier je vraag