Weggeverpagina 1

Leer oefenen om te voelen wat voor jou de juiste keuze is

In dit e-book leer je hoe je werkelijk kunt voelen wat voor jou de beste keuze is.

Je krijgt vanaf nu ongeveer twee keer per week waardevolle e-mails. Je kunt je op elk moment uitschrijven.
Lees in de Privacyverklaring hoe ik met je gegevens omga.

 

Weggeverpagina 2

Al vele jaren help ik mensen die vastgelopen zijn met ptss en eventuele ‘vervolgziekten’ om zichzelf en hun weg door het leven terug te vinden. Cliënten kreeg ik altijd via de van-mond-tot-mond-aanbevelingen route.
Corona kwam en de wereld ging op standje online. Ik dacht – fuut fuut tralala – wel even een website in elkaar te draaien.
Nope. Ik sloeg vast. Worstelde meer dan een jaar met wat ik er hoe op zou kunnen of moeten zetten. Ik stond compleet op zwart.
Toen kwam ik Saskia tegen. Twee keer heb ik een consult van haar gehad. Ze stelde op een vriendelijke en kordate manier precies díe vragen waarvan bij mij de knopjes weer op ‘aan’ gingen. En wist ook heel precies het eerste consult te eindigen voor ik aan het eind van de rek van mijn geestelijk elastiek kwam. Paar weken later het tweede consult, helemaal tot waar ik wezen moest. En nu… heb ik alle materiaal voor mijn website klaar en gaat die over ongeveer een week ‘open’. Saskia, super bedankt! Zonder jouw wijze vragen had ik ongetwijfeld nog járen doorgeworsteld. Terwijl nu … Ik kan weer verder! Dankjewel! 

Sanne

Scroll naar boven
Stel hier je vraag